På Akre kan du oppleve mat som er laget med bakgrunn i den skogfinske kultur og tradisjon, med sesongbaserte menyer. 

Elgen er skutt i egen skog, og multene finnes på myra nedenfor gården. Blåbærene er sanket i skogkanten i Galåsen, soppen plukket nennsomt for hånd. Nydelig kortreist mat sammen med historier om gården, grenda og de første skogfinnene gir deg en opplevelse for alle sanser!

“Takk for super mat, god atmosfære og ikke minst gode fortellinger og historiske tilbakeblikk. Kommer gjerne tilbake!!”

Når du bestiller en meny på Akre, får du ikke bare maten, du får også servert historier, overraskelser og kanskje noen sprell underveis i måltidet. Odelsjenta mener at maten blir så mye bedre om du tar deg tid til å nyte omgivelsene, atmosfæren og maten.

All mat har sin historie, og den får du høre underveis i måltidet. Og så langt det er mulig serverer vi bare råvarer fra Trysil!