Bærglede – kurs med Kirsten

På kurset vårt får du inspirasjon og teknikker til å lage deg noen ordentlig spennende og gode bærretter.

Bli med på en inspirerende dag på Akre med matopplevelser og bærkurs. Kirsten Winge, vinneren av Ingrid Espelid Hovigs matkulturpris 2015 og forfatter av flere kokebøker om bla. bær, lærer deg å bruke bær på nye måter.

Akre Matopplevelser, et lite spisested med fokus på kvalitet, lokale råvarer og historiene til maten, disker opp med 2 retters lunsj i finstua med sølvlysestaker og linservietter. Kirsten er med hele dagen og gleder seg til å dele sin kunnskap og matglede. Det du lager på kurset får du ta med hjem.
Ta med eget forkle.

Odelsjenta på Akre ønsker velkommen til kurs. Foto: Tvete/Nationen

Du får:
-Kurs i å lage tyttebærketchup, tyttebærgløgg og sild med multe og tyttebær med villmarkskokken Kirsten Winge.
– Ta med deg det du lager på kurset hjem i søte krukker og glass.
– 2-retters lunsj i finstua på Akre, der deltakerne selv lager forretten.
– Smaksprøver som hjemmebakt brød med lokal ost og bærsirup.
– Tyttebærgløgg aperitif, kaffe/te.
– Oppskriftshefte
– En inspirerende dag med Kirsten Winge
– Kurs i flotte omgivelser med lokal historie til maten, fortalt av Odelsjenta og driver på Akre Matopplevelser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *